Aanmelden

Aanmelden

Als u zich wil aanmelden voor behandeling bij psychologenpraktijk Puur heeft u een verwijsbrief voor de basis GGZ nodig van uw huisarts. U kunt de verwijsbrief meenemen naar uw intakegesprek. Uw huisarts kan de verwijsbrief ook mailen naar de praktijk of per post toesturen. U kunt vervolgens het aanmeldformulier op de website in te vullen. Op het aanmeldformulier is de privacyverklaring van toepassing. Alle velden moeten ingevuld worden om het formulier te kunnen versturen. Na uw aanmelding nemen we contact met u op.


 

Wachttijden

Onderstaand vindt u de actuele wachttijden bij psychologenpraktijk Puur, deze gelden voor alle zorgverzekeraars en voor alle soorten klachten. De wachttijden worden regelmatig bijgewerkt. Indien de wachttijden incidenteel langer zijn dan de daarvoor gestelde normen, of als u niet zo lang wil of kunt wachten, kunt u met uw huisarts contact opnemen voor het zoeken van een alternatief, of met uw zorgverzekeraar voor wachtlijstbemiddeling.

  • Wachttijd tot intake: ongeveer 4-7 weken (ivm vakantie wisselende wachttijd)
  • Wachttijd na intake tot start behandeling: 1 week


NB
In verband met de zomervakantie is de praktijk van Roos Hollemans gesloten van 27 juli t/m 16 augustus, de praktijk van Marlou Schrijen is gesloten van 21 augustus t/m 8 september


Bijgewerkt op: 5-8-2020