Aanmelden

Aanmelden

Als u zich wil aanmelden voor behandeling bij psychologenpraktijk Puur heeft u een verwijsbrief voor de basis GGZ nodig van uw huisarts. U kunt de verwijsbrief meenemen naar uw intakegesprek. Uw huisarts kan de verwijsbrief ook mailen naar de praktijk of per post toesturen. U kunt vervolgens het aanmeldformulier op de website in te vullen. Op het aanmeldformulier is de privacyverklaring van toepassing. Alle velden moeten ingevuld worden om het formulier te kunnen versturen. Na uw aanmelding neem ik binnen 3 werkdagen contact met u op.

NB het is tijdelijk niet mogelijk om aan te melden voor behandeling, zie bij wachttijden voor verdere toelichting.

Wachttijden

Onderstaand vindt u de actuele wachttijden bij psychologenpraktijk Puur, deze gelden voor alle zorgverzekeraars en voor alle soorten klachten. De wachttijden worden wekelijks bijgewerkt. Indien de wachttijden incidenteel langer zijn dan de daarvoor gestelde normen, of als u niet zo lang wil of kunt wachten, kunt u met uw huisarts contact opnemen voor het zoeken van een alternatief, of met uw zorgverzekeraar voor wachtlijstbemiddeling.

  • Wachttijd tot intake: niet van toepassing i.v.m. aanmeldstop
  • Wachttijd na intake tot start behandeling: niet van toepassing i.v.m. aanmeldstop

In verband met zwangerschapsverlof is er sprake van een aanmeldstop. De praktijk zal gesloten zijn van juni tot en met augustus 2019. U kunt de website in de gaten houden voor nadere informatie en voor wanneer uw aanmelding weer opgepakt wordt.


Bijgewerkt op: 21-5-2019