Aanmelden

Aanmelden

Als u zich wil aanmelden voor behandeling bij psychologenpraktijk Puur heeft u een verwijsbrief voor de basis GGZ nodig van uw huisarts. U kunt de verwijsbrief meenemen naar uw intakegesprek. Uw huisarts kan de verwijsbrief ook mailen naar de praktijk of per post toesturen. U kunt vervolgens het aanmeldformulier op de website in te vullen. Op het aanmeldformulier is de privacyverklaring van toepassing. Alle velden moeten ingevuld worden om het formulier te kunnen versturen. Na uw aanmelding nemen we contact met u op.


NB het duurt momenteel langer voordat uw aanmelding in behandeling wordt genomen, zie bij wachttijden voor verdere toelichting.

Wachttijden

Onderstaand vindt u de actuele wachttijden bij psychologenpraktijk Puur, deze gelden voor alle zorgverzekeraars en voor alle soorten klachten. De wachttijden worden wekelijks bijgewerkt. Indien de wachttijden incidenteel langer zijn dan de daarvoor gestelde normen, of als u niet zo lang wil of kunt wachten, kunt u met uw huisarts contact opnemen voor het zoeken van een alternatief, of met uw zorgverzekeraar voor wachtlijstbemiddeling.

  • Wachttijd tot intake: intakes starten vanaf 26 augustus
  • Wachttijd na intake tot start behandeling: 1 week


NB In verband met zwangerschapsverlof is de praktijk op dit moment gesloten. Indien gewenst kunt u zich wel aanmelden. De aanmelding zal echter pas vanaf 19 augustus worden opgepakt. De intakes worden gepland vanaf 26 augustus. 


Bijgewerkt op: 4-6-2019