Aanmelden

Aanmelden

Als u zich wil aanmelden voor behandeling bij psychologenpraktijk Puur heeft u een verwijsbrief voor de basis GGZ nodig van uw huisarts. U kunt de verwijsbrief meenemen naar uw intakegesprek. Uw huisarts kan de verwijsbrief ook mailen naar de praktijk of per post toesturen. U kunt vervolgens het aanmeldformulier op de website in te vullen. Op het aanmeldformulier is de privacyverklaring van toepassing. Alle velden moeten ingevuld worden om het formulier te kunnen versturen. Na uw aanmelding neem ik binnen 3 werkdagen contact met u op.

Wachttijden

Onderstaand vindt u de actuele wachttijden bij psychologenpraktijk Puur, deze gelden voor alle zorgverzekeraars en voor alle soorten klachten. De wachttijden worden wekelijks bijgewerkt. Indien de wachttijden incidenteel langer zijn dan de daarvoor gestelde normen, of als u niet zo lang wil of kunt wachten, kunt u met uw huisarts contact opnemen voor het zoeken van een alternatief, of met uw zorgverzekeraar voor wachtlijstbemiddeling.

  • Wachttijd tot intake: niet van toepassing i.v.m. aanmeldstop
  • Wachttijd na intake tot start behandeling: niet van toepassing i.v.m. aanmeldstop

Binnen mijn praktijk heb ik op dit moment het maximale aantal mensen in behandeling. Om die reden is er sprake van een aanmeldstop. De aanmeldstop zal naar verwachting tot juni 2019 duren. U kunt de website in de gaten houden voor nadere informatie.


Bijgewerkt op: 11-3-2019